Apostar pel cura de ancians a domicili a Manresa és fer-ho per aconseguir que les persones de la tercera edat tinguin més qualitat de vida. El pas dels anys provoca un desgast lògic de l’organisme, que no s’ha de traduir en una pèrdua d’independència. Són molts els avis que volen continuar vivint a casa fent la seva vida normal.

L’assistència domiciliària no se centra exclusivament en la cura de malaltes sinó també en altres aspectes positius, com fer companyia a aquesta persona, acompanyar-lo al metge o controlar el seu tractament mèdic en cas de necessitar-lo. A més, els cuidadors es converteixen gairebé en part de la seva família atesa la seva entrega i professionalitat.

Els clients del cura de gent gran a domicili a Manresa també destaquen que guanyen en intimitat a l’hora de viure el seu dia a dia. Com que és un servei més econòmic que l’ingrés en una residència, és perfectament compatible amb el vostre pressupost i sempre suposa una garantia tenir un suport constant per fer qualsevol tipus d’activitat.

Des del punt de vista psicològic, també s’evita l’aparició de la depressió i fins i tot s’aconsegueix que la persona gran se senti més activa. Sens dubte, la relació entre el professional i la persona ha de ser sempre propera per aconseguir els objectius descrits més amunt.

Només així és possible aconseguir que una persona gran deixi de veure el seu cuidador com un estrany i comenci a convertir-lo en un membre més de la seva família. Aquesta sensació és fonamental per, com indicàvem al principi, recuperar la qualitat de vida i les ganes de viure.

A Servi 3 apostem sempre per seleccionar els millors cuidadors per oferir-te un servei a l’alçada de les circumstàncies. Contacta amb nosaltres i no trigaràs a descobrir la nostra implicació absoluta amb cada usuari. T’esperem.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

11 + 11 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili