A la nostra empresa oferim la assistència hospitalaria a Manresa un dels serveis més demandats donat com n’és d’incompatible avui dia poder acompanyar els familiars hospitalitzats durant tot el dia.

Donar l’esmorzar als nens, portar-los a l’escola, anar a la feina, fer la compra, tornar a treballar… avui dia resulta materialment impossible poder disposar de temps per acompanyar un familiar quan aquest està hospitalitzat. O almenys fer-ho les 24 hores. Pensant en aquests casos, hem creat aquest servei que et proporciona la seguretat que els teus familiars se sentiran assistits i acompanyats per una persona quan tu no hi siguis.

Tots sabem que quan un es troba hospitalitzat els dies passen molt lentament, sobretot si hem de fer repòs absolut per recuperar-nos d’alguna intervenció. A la necessitat de companyia s’uneix la necessitat d’assistència quan et cal incorporar-te, anar a la cambra de bany o simplement prendre un got d’aigua. L’assistència hospitalària que t’oferim a la nostra empresa està orientada a cobrir totes aquestes necessitats: persones serioses, formades, agradables i afectuoses per acompanyar els teus familiars quan tu no ho puguis fer.

A Servi 3 et recomanem contractar aquest servei si no pots acompanyar els teus malalts a les hores dels àpats o aquelles nits en què necessites dormir a casa teva després de fer-ho uns quants dies a l’hospital.

Confia en els nostres assistents i descansa tranquil. Si el teu familiar necessita assistència hospitalària a Manresa, nosaltres ens encarreguem. A més, oferim un servei d’assistència a domicili complet perquè puguis dedicar-te a la feina sense que et preocupis de la cura del teu familiar. Comptem amb una àmplia trajectòria al sector i som especialistes en tractar amb gent gran i malalta.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

8 + 5 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili