Les persones grans necessiten fer activitat física per mantenir-se en estat saludable. Aquest aspecte és molt important a l’hora de buscar servei de cura de gent gran a domicili a Manresa. A més de les activitats rutinàries de neteja, neteja i feines de la llar, els cuidadors han de fomentar hàbits saludables que aportin benestar als nostres ancians.

Si es crea una rutina d’exercici físic i emocional, s’eviten pensaments negatius que donen pas a depressions i sensació de solitud. A la cura de gent gran a domicili a Manresa és important evitar els factors de risc que fan flaquejar la salut en tots els aspectes, i les pautes a seguir abasten exercicis físics, a casa ia l’aire lliure.< /p>

Tingues en compte que està demostrat que mantenir-se actiu retarda l’envelliment del cervell i de malalties degeneratives relacionades amb el sistema neuronal, com l’Alzheimer o la demència senil. Potser sempre han estat persones sedentàries, però mai no és tard, per cuidar-se, ni tan sols en edats molt avançades. La millora i el canvi en persones actives és un fet.

No estem parlant de córrer una marató, rutines senzilles, com passejar diàriament, ballar en grup, fer moviments d’extremitats… Són suficients per mantenir el to muscular i la salut mental.

Aquests són alguns dels beneficis que estan demostrats i segur que us resulten familiars: sensació de benestar, control de sobrepès, prevenció de malalties com la diabetis o hipertensió, insomni, depressió, a més de millora de la imatge personal i l’autoestima .

Es generen endorfines, conegudes com a hormones de la felicitat, generant una sensació de benestar i d’equilibri mental que cal en qualsevol etapa de l’ésser humà.

A Servi 3 som especialistes en la cura de la gent gran, amb l’objectiu de millorar el seu dia a dia i augmentar el benestar emocional i físic. Els nostres professionals us assessoraran dels serveis que oferim. No dubtis a contactar-nos!

Sol·licitar Més Informació

* Campos Obligatorios

2 + 11 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili