Els professionals de la assistència a domicili a Manresa coneixen tots els beneficis que aporta passar temps amb els millors mestres de vida.

L’estat d’ànim és molt important per a la qualitat de vida de totes les persones i en especial per a la salut de la gent gran, que es veurà millorada davant d’un estat d’ànim feliç i positiu. La felicitat és recíproca: cuidadors i persones cuidades creen un vincle molt especial i es beneficien de la bona companyia mútuament.

Quan passes temps amb una persona gran estàs aprenent de tota la seva saviesa i aprenentatge, que els ho ha donat l’experiència de la vida. La qualsevol dels nostres professionals que es dediqui a l’assistència a domicili Manresa té en compte que parlar de temps passats els farà enfortir la memòria i recordar vivències de la seva infància o joventut que els deixaran un estat anímic feliç, millorant així la seva salut mental .

Es mereixen tota l’atenció i l’afecte del món, i si us l’oferiu us veuràs recompensat i us sentireu molt viu i ple d’energia. Si comparteixes rialles amb la gent gran estaràs creant un vincle molt especial i augmentarà l’autoestima de tots dos.

Si comparteixes temps amb gent gran et sentiràs millor amb tu mateix, més útil i productiu i gaudiran perquè se sentiran igual. Ajudaràs que gaudeixin de la seva vellesa i se sentin més actius. Podeu compartir jocs per enfortir la memòria i passar un bon moment ple de diversió i alegria.

Les persones grans tenen més temps lliure; en passar el teu temps amb ells, començaràs apreciar el valor de les prioritats de la vida. Compartiran amb tu les seves històries, que poden donar exemple del pas del temps i de la importància de dedicar les hores a allò que realment et fa feliç.

A Servi 3 sabem que l’important són les persones i la seva felicitat. Estarem encantats d’atendre’t.

Sol·licitar Més informació

(*) Camps Obligatoris

2 + 7 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili