Ser un bon professional per al cura de gent gran a domicili a Manresa comporta una sèrie de coneixements i qualitats per realitzar bé les tasques assignades amb un tracte amable i proper, atendre i entendre correctament els ancians, fer-los sentir acompanyats i compresos, fent-los sentir més actius. Ja sigui un servei puntual o de llarga durada com els que realitzem a Servi 3.

Quines són les cures que realitzem als nostres grans?
El nostre principal objectiu comença per millorar la seva qualitat de vida. La majoria dels ancians són persones dependents i necessiten una persona per realitzar les tasques bàsiques de la llar, realitzar tot tipus de gestions, acompanyar-los i escoltar-los i, en ocasions de dificultat, saber mantenir la calma i ser pacients.

S’ha de tenir, d’altra banda, una certa resistència física per tenir cura: per ajudar a aixecar-se, vestir-les, portar-les al bany, endreçar-se o ser de suport per als moments de passeig.
També és necessari, com hauràs suposat, tenir, és clar, una sèrie d’habilitats sanitàries: administrar medicaments, realitzar mostres sanguínies, prendre la tensió i la freqüència cardíaca, col·locar embenats i realitzar les diferents cures de primera necessitat.
Per tot allò exposat és molt important fer un seguiment de totes aquestes accions i portar un registre adequat.

Per descomptat en ser una cura de gent gran a domicili a Manresa proporciona a la persona gran una gratificant comoditat i el benestar de saber que no s’ha de moure de casa i poder seguir estant en un entorn conegut.

Els cuidadors són professionals que estan en tot moment pendents i que transmeten la confiança que en qualsevol moment i davant de qualsevol situació saben actuar amb diligència.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

1 + 12 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili