Cura de Gent Gran a Domicili a Manresa

Els teus éssers estimats en bones mans

Per valorar un servei de cura de gent gran a domicili a Manresa has de tenir en compte molts factors, però més que res ha d’oferir allò que la persona gran necessiti. A Servi 3 ens encarregarem que estigui a gust i de fer totes aquelles petites coses del dia a dia que li calguin perquè la seva vida sigui el més senzilla i tranquil·la possible.

Petits gestos com anar a comprar, preparar el menjar, rentar i doblegar la roba o la higiene personal són importants per a la vida diària d’un ancià. Amb una persona que l’ajudi a fer totes aquestes tasques, segur que guanya en qualitat de vida. Aquest és el nostre objectiu.

Totes les persones que ofereixen aquest servei són professionals titulats amb gran passió per la feina.

Si necessites més informació sobre tot allò que oferim, contacta amb nosaltres. Ens adaptem a les necessitats de la persona gran.

Professionals Especialitzats en la Cura de Gent Gran

Comptem amb una plantilla de professionals especialitzats en la cura de la gent gran, i ens posem a la teva disposició per satisfer les teves necessitats, ja siguin puntuals o continuades en el temps.

Tot el nostre personal ha estat curosament seleccionat a través de processos, les referències dels quals han estat prèviament contrastades, així com les seves habilitats i actituds.

A més, tots ells estan inscrits en el Registre General de la Seguretat Social i centren amb una assegurança de responsabilitat civil, garantint-te així la màxima seguretat en la cura dels teus.

cura de persones grans
cuidado personas mayores

Vols que et truquem?

La tranquil·litat d'oferir el millor a la teva gent gran

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili