Cura de Persones Grans a Domicili

Els teus éssers estimats en bones mans

Assistència Domiciliària a Persones Grans

Aquest servei té com a objectiu proporcionar atenció personal i/o domèstica al domicili a les persones grans o discapacitades que ho necessiten, amb l’objectiu de promoure la seva independència i autonomia personal.

Amb això es pretén aconseguir el manteniment de la gent gran en el seu propi entorn i millorar-ne la qualitat de vida.

L’atenció es presta mitjançant professionals formats com a auxiliars domiciliaris.

A l’aire lliure, neteja de la llar, compra d’aliments i preparació de menjars, cura de la roba: rentem, planxem i cosim la roba, higiene personal: bany al llit o dutxa, hidratació, protecció de la pell, recollida d’escombraries, nits i vespres, etc.

Professionals Especialitzats en la Cura d’Avis

Comptem amb una plantilla de professionals especialitzats en la cura de la gent gran, i ens posem a la vostra disposició per satisfer les vostres necessitats, ja siguin puntuals o continuades en el temps.

Tot el nostre personal ha estat acuradament seleccionat a través de processos, les referències dels quals han estat prèviament contrastades, així com les seves habilitats i actituds.

A més tots ells estan inscrits en el Registre General de la Seguretat Social i centren amb una assegurança de responsabilitat civil, garantint-te així la màxima seguretat en la cura dels teus.

cura gent gran

Tasques i Cures Internes

Control de la Medicació

Portem un control molt estricte de la medicació prescrita per al bon manteniment de la salut del gran. No t’hauràs de preocupar per si està prenent o no la seva medicació.

Incentivar la Vida Activa

Motivem la persona a una activitat física perquè sigui activa dins de les seves possibilitats. L’activitat física és fonamental en una rutina de millora.

Suport de la Gent Gran

Atenem totes les necessitats de la persona, oferint els nostres serveis amb una total implicació i afecte, sempre amb la certesa que està en bones mans.

Ajuda en la Higiene

Assistència en la neteja i cura d’higiene bàsics per garantir el benestar i la dignitat dels autònoms i dependents més grans.

Manteniment de l’Entorn

Supervisem que l’entorn del teu familiar sigui segur i net, fent tasques que així ho requereixin i puguis tenir la tranquil·litat que està ben cuidat i atès.

Supervisió de Dietes

Una bona alimentació és salut, per això ens encarreguem de la preparació d’aliments i el control de dietes, amb prescripció mèdica o sense, per protegir el seu estat de salut i la seva satisfacció personal.

cuidado personas mayores

Vols que et truquem?

La tranquil·litat d'oferir el millor a la teva gent gran

Contactar

(*) Camps Obligatoris

1 + 14 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili