Les persones que estan interessades en el cura de gent gran a domicili a Manresa haurien de conèixer algunes pautes bàsiques per tractar certes malalties. Entre elles, avui parlarem de la malaltia del párkinson.

El nostre compromís amb la cura de gent gran a domicili a Manresa ens porta a explicar-te més sobre el párkinson. Aquesta informació té un origen neuromuscular i, a mesura que avança, produeix problemes de mobilitat a les persones que la pateixen. En general, afecta fonamentalment les persones més grans. En les etapes més avançades, no només hi ha problemes motors, sinó que també se sumen la depressió, trastorns del sistema digestiu com a restrenyiment, trastorn del son o disminució de l’olfacte.

A l’hora d’efectuar les cures sobre aquests ancians i millorar-ne la qualitat de vida, es poden tenir en compte els factors següents. D’una banda, la utilització d’un bastó pot ajudar els ancians a caminar més segurs. A més, cal tenir força paciència i és preferible parar cada poc temps amb l’objectiu d’evitar caigudes.

A l’hora de menjar i beure, és freqüent que el pacient se senti estressat pels tremolors. Un truc per reduir-los és pressionar el colze del braç afectat per estabilitzar l’extremitat. Tant ara mateix d’ingerir substàncies com durant la resta del dia (a l’hora de comunicar-se o caminar), és important mantenir la calma i la paciència. Aquestes són les claus per aconseguir que el malalt es prengui el temps necessari per donar resposta.

En resum, des de Servi 3 estem molt compromesos amb la cura dels nostres grans i per això volem explicar-te el més bàsic per tractar aquells que pateixen párkinson. Si vols conèixer més sobre la nostra tasca, no dubtis a contactar amb nosaltres perquè puguem descriure’t més detalladament els serveis que oferim.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

1 + 2 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili