Amb el pas dels anys, és normal que tant els pares com els avis puguin arribar a necessitar una bona empresa de cura de gent gran a domicili a Manresa amb experiència. La por que se’ls pugui diagnosticar una demència o Alzheimer, desencadena una sèrie de preocupacions en els seus éssers estimats.

La depressió, a causa dels trastorns de salut mental, és el problema més gran al qual s’han d’enfrontar les persones grans d’avui dia. A això cal sumar-hi els problemes ocasionats per l’abús de substàncies.

Les persones grans que viuen soles a casa, necessiten una bona empresa de cura de gent gran a domicili a Manresa, ja que aquests solen presentar malalties cròniques i solen ser molt més propenses a patir depressió .

Amb l’arribada de l’època nadalenca, és comú que les persones grans puguin sentir depressió estacional, que sol arribar a confondre’s amb una depressió més gran quan no es tracta correctament. Són molts els elements que poden influir en aquesta depressió provocada pels dies festius: els dies són més curts, fa fred, la soledat, l’aïllament, la pèrdua d’un cònjuge, etc. Aquests moments poden evocar records de tristesa en els ancians.

A continuació, t’assenyalarem alguns dels aspectes que pot patir una persona gran que presenta un problema de salut mental, com ara la depressió:

– Solen ser persones amb tendència a ser molt tristos.

– Presenten problemes a l’hora de dormir o compten amb un excés de son.

– La seva capacitat per socialitzar disminueix considerablement.

– Manifesten una preocupació i irritabilitat molt elevades.

– Poden arribar a sentir-se sense utilitat, no sentir gana o manifestar episodis de plor.

A Servei 3 vetllem per oferir la millor cura per a la gent gran. Així que, no ho dubtis i vine a visitar-nos.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

4 + 8 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili