Invalidesa Total o Absoluta a Manresa

T’ajudem en tots els tràmits

Si necessites assessorament relacionat amb qüestions de invalidesa total o absoluta a Manresa, en Servi 3
ho trobaràs sens dubte. T’atendrem de manera personalitzada perquè obtinguis la resposta que busques als teus dubtes o necessitats.

Els nostres serveis legals s’ocupen d’ajudar les persones grans i els seus familiars amb les gestions i les tramitacions necessàries en aquest tipus de casos en què es necessiti demanar un tipus d’invalidesa, informant en tot moment dels passos a seguir, la documentació que cal presentar o els procediments necessaris.

Ens ocupem que les persones grans tinguin la cobertura que necessiten en matèria jurídica i legal, gestionant des d’un tipus d’invalidesa fins a herències i successions, testaments, hipoteques inverses, rendes vitalícies, ajudes a la dependència, elaboració de la declaració de la renda o la selecció de personal d’ajuda domiciliària, etcètera.

Professionals Especialitzats en la Cura de Gent Gran

Comptem amb una plantilla de professionals especialitzats en la cura de gent gran, i ens posem a la vostra disposició per satisfer les vostres necessitats, ja siguin puntuals o continuades en el temps.

Tot el nostre personal ha estat acuradament seleccionat a través de processos, les referències dels quals han estat prèviament contrastades, així com les seves habilitats i actituds.

A més tots ells estan inscrits en el Registre General de la Seguretat Social i centren amb una assegurança de Responsabilitat Civil, garantint-te així la màxima seguretat en la cura dels teus.

cura de gent gran
cuidado personas mayores

Vols que et truquem?

La tranquil·litat d'oferir el millor als teus grans

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili