L’experiència en la cura de persones grans que desenvolupa la nostra empresa de cura de gent gran a domicili a Manresa, ens proporciona els coneixements necessaris per saber com és d’important mantenir una dieta adaptada a les necessitats nutricionals de cada persona, depenent de la seva edat.

Amb el pas dels anys, heu d’aprendre a modificar els vostres hàbits alimentaris, organitzant la vostra dieta en funció del vostre nivell d’activitat i de la vostra salut general.

La creença general sobre els beneficis que comporta l’eliminació dràstica dels greixos és un punt sobre el qual hi ha discrepància, ja que, tot i que és cert que l’excés de consum d’aliments rics en greixos perjudica els nivells de colesterol i poden obstruir les artèries, és bo mantenir-ne un percentatge als menús. El que sí que et recomanem des de la nostra experiència a la cura de gent gran a domicili a Manresa, és que procuris que aquests greixos pertanyin al grup dels monoinsaturats (com ara els que conté l’oli d’oliva) i que s’adaptin a la teva activitat diària.

Has de tenir cura de la ingesta de proteïnes, amb preferència les que procedeixen del peix, que has de barrejar amb verdura. Si rebaixes massa el consum de proteïna, el teu cos patirà l’absència amb nivells baixos de ferro. Això pot provocar cansament generalitzat i problemes a la pell.

L’aportació de calci dels productes lactis, en una època vital en què l’osteoporosi ataca els teus ossos, s’ha d’incrementar. Si és possible, recorre als desnatats per controlar millor els greixos.

Cuida la hidratació i el consum de fruites de temporada, aportaran les vitamines que el teu cos necessita.

Us recordem la importància d’una bona higiene dental. Tenir cura de la boca t’ajudarà a pal·liar possibles problemes digestius.

Desde Servi 3, t’aconsellem que davant de qualsevol dubte recorris a un professional degudament acreditat com a expert en alimentació. Si tens algun dubte o requereixes dels nostres serveis, no dubtis en contactar amb nosaltres, ja que els millors professionals i més qualificats s’encarregaran de la teva gent gran perquè estiguin ben cuidats, tractats i alimentats.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

5 + 12 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili