Totes les persones mereixen respecte, des del nounat fins a la persona més longeva del planeta. La assistència a la tercera edat a Manresa cerca oferir el que les persones més grans necessiten: sentir-se important i estimats, que en el fons és el mateix que necessitem totes les persones.

L’estat d’ànim és molt important per a la qualitat de vida de totes les persones i en especial per a la salut de la gent gran, que es veurà millorada davant d’un estat d’ànim feliç i positiu. La felicitat és recíproca: cuidadors i persones cuidades creen un vincle molt especial i es beneficien de la bona companyia mútuament.

L’assistència a la tercera edat a Manresa està per resoldre un dels problemes actuals a la societat, la manca de temps de les famílies causat majoritàriament per un horari laboral abusiu.

Els professionals que es dediquen a cuidar les persones grans tenen un objectiu principal: fomentar la seva qualitat de vida fent-los sentir útils, importants i oferint-los afecte.

Una assistència de qualitat a la tercera edat ajuda a combatre i enderrocar un dels principals murs a què s’enfronten les persones grans: sentir-se sols.

La solitud a aquesta edat pot causar grans estralls; oferir no només cura i atenció, sinó també companyia i escolta activa afavorirà la qualitat de vida de la nostra gent gran i això es veurà automàticament reflectit en la seva autonomia, comportament i actitud vital. I és que el món emocional té un gran pes en el comportament humà.

Envellir és un procés totalment sant i natural del qual la majoria de les persones semblen fugir per por de no valdre’s per si mateixos, no gaudir de la vida o sentir-se sols. Però encara que si bé és cert que la tercera edat es caracteritza per ser més passiva, la vellesa no és sinònim de tristesa i una ajuda professional en la cura de la gent gran pot fer molt per ells.

A Servi 3 acompanyem els més grans en passeigs lúdics, atenem al domicili i en processos hospitalaris i també oferim un servei de perruqueria i podologia perquè sentir bé per fora també ajuda a sentir bé per dins. Consulta’ns, t’esperem.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

9 + 11 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili