Cada dia són més les persones que necessiten cures al propi domicili, principalment aquells que tenen mobilitat reduïda. La assistència a domicili a Manresa està per poder respondre a les demandes dels pacients que requereixen aquesta mena d’assistència domèstica.

El primer i més important és millorar en la mesura que sigui possible el seu entorn domèstic, vetllant pel seu bon estat. En segon lloc, l’ideal és tractar que, de mica en mica, vagin guanyant confiança per desenvolupar-se per ells mateixos en aquest entorn. Per tant, s’aconsegueix augmentar la seva qualitat de vida, promovent la seva autonomia i aconseguint el benestar.

És difícil trobar serveis de assistència a domicili a Manresa que, a més, atenguin tot tipus de col·lectius, ja sigui amb una dependència permanent o temporal, física o psicològica i sense distinció d’edat: ancians , discapacitats, persones dependents, etc.

Per això, el millor és tenir a la teva disposició un gran equip de professionals disposats a oferir una assistència privada i de qualitat. Tot i això, moltes vegades hi ha el problema del desplaçament, per la qual cosa l’ideal és trobar un equip disposat a desplaçar-se fins al domicili indicat ia l’hora indicada.

En aquests pacients, és de vital importància saber donar solució per a cada necessitat que puguin presentar i, a més, el repte més gran és acostar-los als seus per aconseguir que tinguin una vida millor. Això és molt més fàcil gràcies a la tasca dels professionals, que ajuden amb els acompanyaments a revisions mèdiques o passejades, presten atenció hospitalària o instrueixen en la correcta mobilització dels pacients.

Sens dubte, a Servi 3 cobrim totes aquestes característiques oferint-te les millors cures per acostar-te als teus. Això ens converteix en una de les teves millors opcions, per això pots posar-te en contacte amb nosaltres i et truquem sense problema.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

5 + 15 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili