Hi ha moltes persones que necessiten assistència hospitalària a Manresa, algunes amb aquesta malaltia neurodegenerativa que tots coneixem pel nom d’Alzheimer i que es caracteritza per una pèrdua de la memòria immediata i d’altres capacitats mentals. Tot i ser una malaltia incurable i terminal, cada cop hi ha més experts que recorren a la música per frenar el seu avenç, ja que sembla que aquesta roman en els records encara que ja s’està en una fase molt avançada.

Els records que més perduren en pacients amb Alzheimer són els que estan vinculats a emocions intenses i la música està vinculada a l’emoció, per això molts pacients no poden recordar moments de les seves vides o familiars però sí cantar aquesta cançó que tant els agradava de joves . Cada cop més investigacions confirmen que la zona on resideixen les cançons (els records musicals) roman relativament intacta, per això no els costa recordar-les.

És important que els familiars dels pacients amb alzheimer que necessitin assistència hospitalària a Manresa coneguin aquestes noves teràpies amb música, ja que els pot ajudar a connectar-s’hi, sobretot quan estan en una fase avançada i els costa comunicar-se. Escollir una cançó que sàpigues que li agrada, intentar que es mogui en escoltar-la i cantar-la amb ell o ella servirà per crear un enllaç que potser en algun moment degut a la seva pèrdua de memòria semblava inexistent. També és important que, quan escolti la cançó, no hi hagi gaires estímuls que puguin distreure’l: cal intentar utilitzar uns auriculars i evitar el soroll.

Des de Servi 3 volem oferir-te qualsevol assistència hospitalària que necessitis, així com funcions d’acompanyament, perruqueria o podologia. Tot això ho oferim amb a domicili, així que no tens més que trucar-nos, informar-te i començar a gaudir dels nostres serveis com més aviat millor.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

12 + 13 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili