Als centres de assistència a domicili a Manresa comptem amb professionals perfectament qualificats per tenir cura dels nostres majors. Quan parlem de qualificació no ens referim només a estar preparats des d’un punt de vista funcional. És a dir, és evident que un infermer, un zelador o un assistent social han d’aprovar uns estudis i tenir una àmplia experiència per poder dur a terme la seva feina amb garanties, però des del nostre punt de vista hi ha una altra sèrie de qualitats igual d’importants que nosaltres exigim a tots els nostres treballadors per formar part de la nostra família.

A la nostra empresa de assistència a domicili a Manresa treballem amb persones. No són números ni són aparells com en altres oficis poden ser lobjecte de la tasca diària. Aquí els nostres esforços han de servir per millorar la qualitat de vida de qui ens visita, per això és fonamental comptar amb un equip de professionals, però sobretot de persones, que ofereixin la seva feina de manera propera i empàtica.

Les persones grans han lluitat molt durant tota la seva vida i ho han donat tot durant molts anys perquè els seus éssers estimats tinguessin el que necessitessin. De fet, els devem molt com a societat ja que nosaltres gaudim de moltes coses que han creat ells i per les que han lluitat durant molt de temps, per això creiem que el mínim que els podem donar és uns serveis de qualitat que els ajudin a gaudir de una manera millor del dia a dia.

Truca ara a Servi 3 i demana informació sobre els nostres professionals i t’assessorarem per fer la millor selecció.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

9 + 8 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili