Com a treballadors dedicats a la cura de persones amb invalidesa total o absoluta a Manresa,tenim accés a nombrosos testimonis de persones relacionades amb el nostre àmbit laboral, les quals ens recalquen la rellevància dels serveis que prestem.

A més de la qualitat de les atencions i del tracte proper que oferim als pacients amb invalidesa total o absoluta a Manresa, tenim molt clar que seguir a l’entorn que coneixen és molt útil per a les persones beneficiàries de les nostres ajudes.

En primer lloc, hem de ressenyar que les persones malaltes, amb mobilitat reduïda o d’edat avançada, són els principals clients de la nostra empresa. Per a aquestes persones, fer front a les dificultats actuals de moviments ja suposa un problema. Moltes, a més, ens manifesten que canviar d’aires (per exemple, per viure en una residència per a persones que es troben en la seva mateixa situació) significaria un trauma. De manera semblant opinen els seus familiars i amics.

No volen renunciar, en la mesura que sigui possible, a la seva autonomia. A les seves zones de residència tenen les rutines, els llocs on han estat feliços i la proximitat dels seus amics. Saben que compten amb unes limitacions i certa dependència dels cuidadors, però no volen trencar amb les seves dinàmiques habituals. Per això, l’assistència a domicili els proporciona el que necessiten (cures mèdiques, la compra, acompanyament per a gestions concretes, etc.) i no caldrà que marxin de casa seva.

En els casos de la gent gran, per exemple, podreu gaudir d’un envelliment actiu i les propietats, com el vostre domicili, que es van guanyar a pols. Els malalts també poden prendre l’aire i mantenir la seva vida social, cosa que resultarà molt positiva per als seus tractaments.

En definitiva, en Servi 3 estem convençuts dels efectes satisfactoris de l’assistència a domicili, per la qual cosa esperem explicar-vos els avantatges dels nostres serveis.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

9 + 14 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili