La cura de gent gran a domicili amb invalidesa total o absoluta a Manresa és una molt bona alternativa a la residència de gent gran. Segurament el primer que pensem és portar-los a una residència perquè estiguin ben cuidats, però, per què no cuidar-los a casa seva?

Molts ancians no se senten a gust en una residència, envoltats de persones que no coneixen i havent de viure segons unes normes i horaris. El que puguin continuar gaudint de casa seva, al seu ritme i sense haver de compartir espais amb estranys és molt positiu per a ells.

La cura de la gent gran a domicili amb invalidesa total o absoluta a Manresa soluciona aquest problema ja que permet que puguin continuar gaudint de casa seva amb les cures que necessiten. Podrem anar a treballar i fer totes les nostres gestions habituals amb la tranquil·litat que els nostres familiars grans estan ben cuidats a casa seva.

Des d’un punt de vista econòmic també té avantatges perquè és més econòmic que una residència. Podem contractar els serveis per hores i ocupar-nos nosaltres la resta del temps per proporcionar-los el nostre amor i allò que necessitin.

A Servi 3 us oferim els nostres serveis en la cura de persones grans a domicili així com per exemple, el servei de neteja per si no us podeu encarregar vosaltres mateixos.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

8 + 12 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili