Segur que t’encanta la idea de poder ajudar els altres. A la societat hi ha moltes persones que no poden valdre’s per si mateixes, per això molta gent sol·licita serveis de assistència a la tercera edat a Manresa. Si alguna vegada has pensat en fer aquesta bella professió, avui et portem les qualitats que ha de tenir tot bon assistent sanitari.

– Com en qualsevol altra professió, abans de res cal tenir serietat i professionalitat, tal com te les podria proporcionar una empresa que es dedica a la assistència a la tercera edat a Manresa.

– Un bon tracte amb la persona desvalguda. Has d’entendre i atendre els pacients. Moltes vegades es donaran situacions difícils, però cal mantenir la calma en tot moment. Els pacients han de sentir-se confiats en tot moment amb la persona que els cuida.

– Habilitats per comunicar-se tant amb els pacients com amb la resta de companys de feina. Moltes vegades cal tenir molta paciència i tacte. Però tingueu en compte que algunes d’aquestes persones es troben en situacions difícils, per tant cal comprendre la seva situació en tot moment.

– Una altra qualitat a tenir en pujada és tenir resistència física, ja que hauràs d’aixecar persones que no es poden moure. Cal ajudar-los a vestir-se, portar-les al bany, desplaçar cadires i lliteres.

– Per descomptat, habilitats sanitàries, ja que caldrà canviar benes, prendre mostres de sang, prendre la temperatura, la pressió sanguínia o la freqüència cardíaca. Cal portar un registre exhaustiu de tot això, de manera que has de ser una persona detallista a l’hora de prendre nota i tenir habilitat amb els húmers.

Des de Servei 3, tenim en compte tots aquests detalls. Per nosaltres, cal brindar el suport a aquelles persones que no poden valdre’s per si mateixes, per això, si necessites servei assistencial sanitari, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

1 + 6 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili