En primer lloc, hem d’enviar un missatge tranquil·litzador: si no hi ha testament, l’herència ni es perd ni l’Estat se’n fa càrrec. És aconsellable comptar amb un assessorament de confiança a herències i testaments a Manresa. , però no oblidis que la llei entra en acció designant els beneficiaris de l’herència seguint un ordre establert.

No són poques les ocasions en què una persona mor sense deixar testament perquè va ser un tràmit que no va donar temps a fer en vida o per voluntat pròpia. Igualment, els hereus són aquells que la mateixa llei o l’Estat, si no, estableixen d’acord amb un ordre establert. Aquesta informació pot ser detallada minuciosament en contactar amb personal professional i especialitzat en herències i testaments a Manresa. Vegem a continuació els beneficiaris de manera generalitzada:

– Els descendents. Els fills i els descendents hereten sense que hi hagi discriminació sota raons d’edat, sexe o filiació.

– Cònjuge. Mancant descendents i ascendents, per dret hereta el cònjuge.

– Col·laterals. En cas que només hi hagi en vida germans, heretaran a parts iguals. I si algun germà ha mort i té descendència, aquests heretaran en proporció al que hagués rebut el seu ascendent.

– Altres parents. Es podrà heretar fins al quart grau, els cosins. Més enllà del parentiu, no és possible heretar sense testament.

– L’Estat. En absència de tot això, serà qui hereta per llei.

Et recomanem que contactis amb Servi 3 si tens alguna consulta relacionada amb les herències , testaments o qualsevol altra qüestió legal relacionada amb la teva gent gran.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

2 + 5 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili