Com a empresa especialitzada en els serveis d’assistència a domicili per a persones amb invalidesa total o absoluta a Manresa, podem afirmar que cada vegada més persones acudeixen a nosaltres perquè ens encarreguem de la cura dels seus éssers més estimats. Sens dubte l’assistència a domicili és la millor opció per garantir el benestar dels que tinguin alguna discapacitat o dificultats per valdre’s per si mateixos. A continuació us expliquem els principals avantatges d’aquest servei.

La permanència al domicili és una de les raons per les quals moltes persones desitgen que els seus grans siguin cuidats a casa. T’assegurem que se sentiran més animats en saber que no s’han de despullar de casa seva ni tampoc dels seus records. El nostre equip de professionals s’encarregarà de tasques com ara el control de la medicació, la higiene personal o les principals tasques domèstiques.

Des de la nostra experiència en els serveis d’assistència a domicili per a invalidesa total o absoluta Manresa, us assegurem que el nostre personal està específicament preparat i qualificat per a la cura de persones grans. A partir d’ara tindràs una sensació de tranquil·litat en saber que els teus éssers estimats estan atesos correctament. Això els ajudarà a sentir-se més segurs ia gaudir de manera positiva el dia a dia al seu entorn natural. A més, els nostres serveis són molt més econòmics en comparació amb la quota mensual de les residències de gent gran.

A Servi 3 som especialistes en la cura de persones de la tercera edat. Ens avala una àmplia experiència al sector i et garantim un tracte totalment personalitzat i a mida.

Sol·licitar Més informació

(*) Camps Obligatoris

2 + 13 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili