Has sentit a parlar de la teleassistència per a gent gran? Es tracta d’un sistema de Cura de gent gran a domicili a Manresa que garanteix la seguretat, la companyia i l’atenció de persones grans que poden i volen continuar vivint al seu domicili.

Per comprendre millor en què consisteix la teleassistència hem de partir que es tracta d?un servei d?assistència a domicili per a persones grans. El que aconsegueix és proporcionar una certa ajuda a aquells que comencen a desenvolupar un nivell de dependència. Això és possible gràcies a un botó d’emergència que els ancians poden accionar i que els connecta amb professionals de forma immediata. La teleassistència és una modalitat de Cura de gent gran a domicili a Manresa, ja que permet que mantinguin la seva rutina habitual amb la tranquil·litat que, en cas que ho necessitin, algú els pot prestar l’ajuda requerida.< /p>

Quins són els avantatges del sistema? La primera és la seva immediatesa: es pitja el botó i, al moment, un professional contacta amb el vell per preguntar-li què necessita. Funciona 24 hores al dia. La segona garanteix la seguretat de la gent gran i millora la seva qualitat de vida perquè els permet una certa independència assistida. I la tercera seria que afavoreix mantenir l’enllaç dels ancians amb la vida quotidiana.

Dins aquest servei de teleassistència hi ha diferents modalitats. A més, es pot contractar de forma privada o pública. L’elecció d’una o altra dependrà de les preferències de cada família o de cada persona beneficiada i, per descomptat, de les necessitats que cal cobrir en cada cas.

A Servi 3 treballem diàriament per oferir als nostres majors el cura i la qualitat de vida que es mereixen. El seu benestar és la nostra satisfacció més gran. Esperem que t’hagin estat útils aquestes pinzellades sobre teleassistència. Per qualsevol dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

10 + 14 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili