Quan s’assoleix una determinada edat, convé deixar preparats una sèrie de documents i situacions, com herències i testaments a Manresa. És important començar a fixar les darreres voluntats que vulguis complir.

Per això, no podeu deixar a l’atzar les herències i testaments a Manresa. Tingues en compte que hi ha un document notarial de summa importància per determinar com es reparteixen els béns del difunt i aquest és el testament.

Hi ha dos models principals de testament: l’hològraf i el notarial obert. El primer el realitza la persona del puny i la lletra i ha d’establir any, mes i dia en què es redacta, així com la seva signatura. Si no conté algun daquests elements, es declara invàlid. Tot i això, aquest tipus de documents sol enfrontar-se a problemes i acaba sent nul. També se sol discutir la capacitat del testador en fer-ho, així com comprovar si és autèntic o és una còpia. Així mateix, és molt probable que aquest escrit es perdi o que algun familiar no el vulgui lliurar perquè no beneficia el repartiment.

D’altra banda, el testament obert notarial és el més emprat i el més segur per a qualsevol testador. Amb la figura d’aquest professional s’avala l’autenticitat del document i el seu assessorament permet que el testador pugui disposar dels seus béns de la manera que ho desitgi. A més, està ajustat al dret i es conserva en un registre especial d’últimes voluntats. Per descomptat, tot el procés es fa de manera totalment confidencial.

Així mateix, hi ha altres tipus de testament, però menys empleats, com són el militar, el marítim i el notarial tancat, però aquests tres són formes que s’utilitzen molt poc i pràcticament estan en desús.

A Servi 3 comptem amb un servei d’assessorament personalitzat per resoldre tots els dubtes que tinguis en relació amb tràmits legals d’aquest tipus.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

7 + 14 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili