No són poques les persones que necessiten assistència a casa, ja sigui perquè tenen una mobilitat reduïda o per altres motius. Per això resulta tan útil la assistència a domicili a Manresa per cobrir aquestes necessitats.

Hi ha persones grans que viuen soles i els familiars de les quals no es troben a prop per donar un cop de mà o no disposen del temps necessari per poder-ho fer. En aquest cas, comptar amb un professional que pugui acudir a casa per encarregar-se de la neteja és fonamental. També es podria donar el cas de necessitar altres serveis com la bugada; des de rentar la roba fins a planxar-la i guardar-la.

Altres persones no es poden cuinar o necessiten algú que controli la seva medicació, per la qual cosa trobareu a la assistència a la tercera edat a Manresa una estupenda alternativa. Com que una persona que no es pot valdre per si mateixa, no cal que renunciï a casa seva i la seva independència.

Algunes empreses disposen de professionals qualificats que es poden encarregar de les tasques relacionades amb la higiene; ajudar al bany o la dutxa, mobilitzar les articulacions, acompanyar a les passejades. Una sèrie de serveis orientats a facilitar la vida de les persones més grans, a millorar-ne la qualitat de vida ia pal·liar aquesta solitud tan poc convenient.

Aquests tipus d’assistències són molt útils a nivell psicosocial, ja que suposen també un al·licient i una rutina per a les persones. Unes visites regulars que ja siguin per netejar, cuinar o començar el dia polits, suposen una gran companyia per a molta gent que la necessita.

A Servi 3 ens encanta la nostra feina i per això ens aboquem a cobrir totes les necessitats que et puguin sorgir. Volem ser un suport per a les persones que ho necessiten, però posant-hi tot el nostre cor. Professionals i més qualificats s’encarregaran de la teva gent gran perquè estiguin ben cuidats, tractats i alimentats.

Sol·licitar Més Informació

(*) Camps Obligatoris

15 + 5 =

Ubicació

Volem Ajudar-te

A Servi 3 volem estar a prop teu, ajudant-te a través dels nostres professionals en la cura dels teus éssers estimats perquè puguin gaudir de la vellesa que ells i vosaltres heu somiat.

cuidados a domicilio

Inscrita en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10212

Contactar

93 872 62 29

Envia'ns un Email

Horaris

Horari d'Oficina

Dilluns a Divendres de 09:30 a 13:30

Atenció Telefònica

Dilluns a Diumenge de 09:00 a 20:00

Asistencia a Domicilio Manresa

Assistència a Domicili